nyheder

nyheder

Seneste nyt om elektriske køretøjer

tesla

Tesla har annonceret planer om at udvide sit Supercharger-netværk til 25.000 opladere på verdensplan inden udgangen af ​​2021. Selskabet har også sagt, at det vil åbne sit Supercharger-netværk for andre EV-mærker senere i år.

 

Volkswagen Group har meddelt, at de planlægger at installere 18.000 offentlige ladepunkter i Europa inden 2025. Ladepunkterne vil blive placeret hos Volkswagen-forhandlere og andre offentlige steder.

 

General Motors har indgået et samarbejde med EVgo om at installere 2.700 nye hurtigopladere i hele USA inden udgangen af ​​2025. Ladestationerne vil blive placeret i byer og forstæder, som f.eks.

samt langs motorveje.

Electrify America, et datterselskab af Volkswagen Group, har meddelt, at det planlægger at installere 800 nye ladestandere i hele USA inden udgangen af ​​2021. Ladestationerne vil blive placeret i detailhandelssteder, kontorparker og boliger med flere enheder.

ChargePoint, et af de største EV-opladningsnetværk i verden, blev for nylig offentliggjort gennem en fusion med en special purpose acquisition company (SPAC).Selskabet planlægger at bruge overskuddet fra fusionen til at udvide sit ladenetværk og til at udvikle nye ladeteknologier.


Indlægstid: 10-apr-2023